• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільна лінійка «22 квітня – День землі»

Загальношкільна лінійка «22 квітня – День землі»

2018-04-23

Саме сьогодні люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатств природи. А також, про необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі.

Землю можна розглядати як живий організм, що володіє власним диханням: вона регулює свою температуру, споживає енергію і постійно міняє свою «шкіру».

Людство теж частина цього організму, та, на жаль, вплив людської діяльності на нашу планету дуже часто є негативним. Вирубка лісів, виснаження та забруднення ґрунту, скорочення чисельності популяцій тварин, забруднення води та атмосфери – це далеко не повний перелік негативних аспектів людського впливу на Землю. Особливо значної гостроти екологічні проблеми досягають в густонаселених та індустріальних районах. Саме тому Міжнародний день Землі є таким важливим святом.

Тому з нагоди цього свята у школі відбулася загальношкільна лінійка «22 квітня – День землі» , яку підготувала вихователь Денисюк С. М. разом із учнями 5,7,9 класів, для того, щоб нагадати учням та дорослим про важливість збереження всього живого на землі.

Діти розповідали вірші, а на завершення всі присутні переглянули презентацію «Бережіть землю».

/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08854.JPG/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08857.JPG/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08860.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 114