• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тематична лінійка-реквієм «Чорнобильська Катастрофа»

Тематична лінійка-реквієм «Чорнобильська Катастрофа»

2018-04-26

Чорнобиль... Мертва зона... Сьогодні такі слова гірким болем відлунюються у наших серцях. Заростають деревами, кущами, травою опромінені села. Вони порожні, мертві. Поступово руйнуються хати. Разом із ними руйнуються, зникають неповторні цінності поліської давнини. Про жахливу подію важко говорити, страх проймає душу при згадці про мільйони загиблих людей.

Ми не маємо права забувати гірку сторінку нашої історії, яка ще й досі нагадує про себе вадами у новонароджених та скаліченими людськими долями. Саме тому 26 квітня у Заваллівській школі-інтернат, під керівництвом вихователя Панченко А. О. та учнів 8 класу, відбулася тематична лінійка-реквієм «Чорнобильська Катастрофа» , присвячена Дню Чорнобильської трагедії.

Ведучі ознайомили всіх присутніх з історією цієї жахливої катастрофи та її наслідками. Прозвучала пісня «Чорнобиль» у виконанні Діброви В. Всі присутні переглянули відеоролик «Як все було» та «Наслідки катастрофи», а на завершення лінійки всі учні та вчителі вшанували пам’ять загиблих на ЧАЕС хвилиною мовчання.

/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08866.JPG

/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08868.JPG

/Files/images/2017-2018_n_r/DSC08873.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 145